Як відомо, зазвичай світять особами на обкладинках модних глянців багаті і знамениті моделі, актори, шоумени та інші селебріті. Однак, свій липневий номер глянець Vogue вирішив прикрасити портретами людей, які ніяк не пов'язані з івент-індустрією. Героїнями британської редакції журналу в розпал пандемії коронавіруса стали прості жінки, які попри карантин і підвищену небезпеку залишалися на своїй роботі – це акушерка, працівниця супермаркету і друкарка метро. Про це пише Daily Mail.

Обкладинка, фото - Vogue
Обкладинка, фото - Vogue

Так, однією з моделей стала 21-річна Анісу Омар, яка працює в супермаркеті в центральній частині Лондона. Друкарка лондонського метро Наргіз Хорсфорд зізналася, що робота під час пандемії змусила її пишатися собою. І це дійсно подвиг, адже вона допомагала людям в екстреній ситуації. Третій героїнею журналу стала 24-річна акушерка Рейчел Міллар, яка працює в госпіталі в східному Лондоні. Дівчина попросила людей не забувати про працю лікарів, коли пандемія закінчиться.

Обкладинка, фото - Vogue
Обкладинка, фото - Vogue

Обкладинка, фото - Vogue
Обкладинка, фото - Vogue

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на карантин у квартирі за 22 мільйони доларів – Девід Бекхем обзавівся розкішними апартаментами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: позмагається з усіма дівчатами Бонда - найкрасивіша жінка світу знялася оголеною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джіджі Хадід і Зейн Малік вперше стануть батьками, що відомо про вагітність моделі.