Дівчина купила в антикварному магазині моторошно-чудернацьку ляльку і … нічого не трапилось. Користувачка мережі Twitter Nerdy Vixen знову показала світу і підписникам ляльку, яка рік тому вчинила цілий переполох.

Про курйоз пише видання The Daily Dot.

Рівно рік тому жителька Америки Nerdy Vixen побачила в комісійному магазині чудернацьку ляльку. Лялька має вишукану білу довгу нічну сорочку і сіро-коричневий колір “шкіри” обличчя і рук. На обличчі доволі грубо пришити очі, ніс і рот. Очі сконструйовані таким чином, що виникає враження, що вона дивиться прямо тобі в душу. Загалом лялька справляє дуже моторошне враження, здається, що вночі вона тебе вб'є або ж висмокче душу через рот.

Проклята лялька, фото Instagram
Проклята лялька, фото Instagram

Саме про це писали друзі і підписники Nerdy Vixen, коли вона показала її і повідомила, що принесла її додому. У відповідь їй радили спалити її, дехто казав, що потрібно спалити ляльку разом із будинком.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

За рік з дівчиною і лялькою нічого не відбулось. Вони здорові й цілі. Насправді, за словами Nerdy Vixen, вона ходила з лялькою до медіума, яка розповіла, що лялька добра і дуже рада отримати дім.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров відправиться в прокляте місце просто до вампірів: "Сонячні промені плавлять їх шкіру".

Як повідомляв портал Знай.ua, Діамант Хоупа: проклята краса з 400-річною історією.

Також Знай.ua писав, Прокляте місце - у розлученнях Лорак та Гагаріної знайшли містичний слід.