Кадри порятунку з голлівудського бойовика - робітник на тросі крана спускається з даху палаючого будинку в Алма-Аті. Потужний вітер мотає тілом сміливого будівельника.

Там вибухнув газовий балон, і незабаром вся покрівля була охоплена полум'ям. Один з будівельників в цей момент застряг на даху і не міг спуститися. Але його напарник-кранівник не розгубився і тут же прийшов на допомогти.

Ролик розмістили в паблике @kris_p_brothers_official в Instagram. На кадрах показано палаюча будівля недобудованої школи. З нього валить густий чорний дим. Стає зрозуміло, що на даху залишився чоловік. Шлях до порятунку йому відрізаний. Єдиний вихід - це спуститися з допомогою будівельного крана, що стоїть поруч.

Спуститися людині допомагає, по всій видимості, кранівник.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дуже страшно", - коментує те, що відбувається голос за кадром.

Кадри порятунку, фото: youtube
Кадри порятунку, фото: youtube

На відео видно, як чорні клуби диму оповили будівлю. І в цей момент просто неймовірні події, здавалось би таке можна побачити лише у фільмах, а ні. Кмітливі будівельники не розгубились у критичній ситуації.

Кадри порятунку, фото: youtube
Кадри порятунку, фото: youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чаплига тицьнув Зеленського в провал банківської системи – "Тепер все зрозуміло".

Як повідомляв Знай.uа харків'янка заплатила тисячі доларів за мандат депутата, але зайняти крісло в Раді завадила СБУ.

Знай.uа писав, пожежі все спишуть? У мережі показали, як з Чорнобиля масово вивозять ліс-кругляк.