На Великому Бар’єрному рифі за допомогою дрону зафільмували дивовижну міграцію 64 тисяч австралійських зелених черепах.

У мережі показали зняте відео з висоти пташиного польоту, на якому видно, як 64 тисячі черепах пливуть в океані до одного з островів Великого Бар'єрного рифа для відкладання яєць. Ролик з’явився на Facebook-сторінці Great Barrier Reef Foundation.

Дослідники, які вивчають найбільшу в світі територію гніздування австралійської зеленої черепахи, зняли приголомшливі кадри за допомогою дрона для проєкту з відновлення острова Рейн. Вчені також працюють над встановленням парканів, щоб запобігти загибелі черепах.

Our researchers have captured the largest green turtle gathering ever seen. This footage was captured as part of our Raine Island Recovery project which is restoring the world's largest green turtle nesting area for future generations. Find out more http://ow.ly/T5nA50A3r7C #RaineIslandRecoveryProject BHP Queensland and New South Wales Queensland Environment Department Great Barrier Reef Marine Park #TraditionalOwners Wuthathi and Meriam Nation (Ugar, Mer, Erub) Biopixel Biopixel Oceans Foundation #WorldOceanWeek

Geplaatst door Great Barrier Reef Foundation op Dinsdag 9 juni 2020

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Австралійська зелена черепаха (Chelonia mydas) – вид морських черепах, які живуть в прибережних водах біля північного та північно-східного узбережжя Австралії і біля берегів Папуа-Нової Гвінеї.

Зараз на острові Рейн серед новонароджених черепашат співвідношення становить 116 самок на одного самця.

Зелені черепахи занесені до Червоної книги як такі, що знаходяться під загрозою зникнення, причому чисельність в значній мірі зменшується через втрату середовища проживання і надмірного вилову.

З 1984 року дослідники оцінювали популяції черепах на острові Рейн, позначаючи тисячі земноводних спеціальною фарбою.

Нагадаємо, мережу потішили черепахи, які влаштувалися в кріслі посеред озера

Як повідомляв портал Знай.ua, в американському Мічигані заборонили кидатися восьминогами

Також Знай.ua писав, у Львові планують створити центр реабілітації для рептилій