В американському штаті Мічиган заборонили кидатися восьминогами у громадських місцях. Але що призвело до необхідності прийняття такого дивного закону?

Виявляється, до прийняття даного закону, під час матчів, в яких брала участь хокейна команда Detroit Red Wings, вболівальники жбурляли восьминогів на лід. Традиція з'явилася ще у 1952 році, коли команді потрібно було виграти всі решта вісім ігор, щоб отримати кубок Стенлі.

Восьминіг, скріншот: YouTube
Восьминіг, скріншот: YouTube

Тоді на початку першої гри хтось з уболівальників кинув восьминога на лід — одну ногу за кожну гру — і в результаті Red Wings стали чемпіонами. Водночас така традиція "восьминіг на удачу" видається трохи дорогуватою.

Однак, такий дивний закон далеко не єдиний. Наприклад, у штаті Арізона заборонено полювати на верблюдів. У штаті Каліфорнія заборонені лазні. У місті Лос-Анджелес не можна лизати жаб. А у місті Норко закон забороняє жителям мати носорогів.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Восьминіг, скріншот: YouTube
Восьминіг, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пес-Ейнштейн підкорив світ суперздібностями, що під силу найрозумнішій тварині. Власник запевняє, що усьому собака на ім'я Віскі навчилася самостійно.

Як повідомляв Знай.ua, віддав вкрадений 2000-літній артефакт — коронавірус і кінець світу налякали ізраїльтянина. Чоловік повернув вкрадений 15 років тому артефакт, побоюючись кінця світу через коронавірус

Також Знай.ua писав, як на Хелловін — прикордонники переодяглися в горил, аби одурити настирливих тварин. Мавпи вибираються з джунглів і буквально атакують місцевих жителів.