Схоже, що колишні герцог і герцогиня принц Гаррі і його дружина Меган Маркл знайшли собі доволі непоганий підробіток - вони підписали контракт з престижним агентством Harry Walker в Нью-Йорку. За оцінками ЗМІ, пара може розраховувати на гонорари до 1 мільйона американських доларів за публічні виступи.

Джерело: австралійське видання The Age.

Відомо, що з цією компанією вже співпрацюють Барак і Мішель Обама, Опра Вінфрі і Хілларі Клінтон. Екскоролівське подружжя стане непоганим додатком до пулу "елітних спікерів".

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: gettyimages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: gettyimages

Передбачається, що ексгерцог і ексгерцогиня будуть виголошувати промови на різних конференціях і форумах.

Популярні новини зараз
За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації
Показати ще

Також за інформацією ЗМІ, Гаррі і Меган переїхали з Канади в Лос-Анджелес.

За оцінками, Обама за один виступ 2017 року заробляв по 4000 тисяч доларів СШАза виступ, в той час як Клінтон у середньому отримувала 250 тисяч доларів США за виступ у 2014 році. Формат роботи подружжя з компанією невідомий, як і факт, чи з'являтимуться вони лише в парі чи якось інакше.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, загули принца Вільяма штовхнули Кейт Міддлтон на відчайдушні заходи.

Як повідомляв портал Знай.ua, багатодітна мама Кейт Міддлтон поділилася секретами схуднення.

Також портал Знай.ua писав, що як дитинство Єлизавети II вплинуло на її характер.