Білоруські директори шкіл – люди суворі. Якщо їм щось не подобається, вони зроблять все, щоб їх ворогові теж все не подобалося. Так у місті Комарин, Брагінського району Гомельської області, стався конфлікт між директором школи і одним з учителів. У підсумку проти керівника навчального закладу порушили кримінальну справу.

Директор школи, ім'я якого не розголошується, вступив у конфлікт з одним з учителів. При цьому знайти точки дотику сторонам так і не вдалося. Директор виявився мстивою людиною. Після навчального дня, він проник в кабінет вчителя, і зламав його особистий ноутбук. Однак і цього директорові виявилося замало. В пориві злості, чоловік не знайшов кращого способу помсти, як “помочитися” в чайник, який стояв у кабінеті вчителя. Мабуть, це вселило в нього впевненість, що так кривдник буде точно покараний.

Українські школи, скріншот: YouTube
Українські школи, скріншот: YouTube

Учитель “виніс сміття з хати”, і про подію стало відомо громадськості. Міліція Білорусі порушила кримінальну справу за статтею “Хуліганство”. Директору, швидше за все, доведеться попрощатися з затишним кабінетом, а додатково сплатити штраф і взяти участь в обов'язкових роботах на благо республіки.

Нагадаємо, що у Києві чоловік без маски вирішив осідлати тролейбус, проте водії не оцінили.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще