Принц Гаррі і Меган Маркл слідом за великими американськими компаніями прийняли рішення бойкотувати Facebook до тих пір, поки соцмережа не зможе заблокувати всі расистські висловлювання.

Джерело: іноземне видання Daily Mail.

Так, королівська родина заявила, що підтримують кампанію #StopHateForProfit, яка закликає великі корпорації знімати свою рекламу з Facebook, поки гігант соціальних мереж не почне вживати необхідні заходи, щоб зупинити поширення расизму.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото:vanityfair
Меган Маркл і принц Гаррі, фото:vanityfair

Варто зауважити, що кампанія під назвою #StopHateForProfit почалася минулого тижня після того, як група правозахисних організацій попросила компанії припинити купувати рекламу на Facebook протягом липня.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Організації звинувачують Facebook в байдужості до повідомлень, які закликали до насильства під час недавніх протестів за расову справедливість, а також не контролює повідомлення про вибори.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у чому принц Гаррі звинувачує брата Вільяма – навколо нової книги про Меган Маркл розгорівся скандал.

Як повідомляв портал Знай.uа, світ обговорює перші слова сина Меган Маркл і принца Гаррі Арчі.

Також портал Знай.uа писав, що колишня кохана принца Гаррі видала правду про пристрасний роман – Меган не сподобається.