Принц Вільям все ж зміг долучитися до благодійного марафону, фізичне проведення якого було скасованим через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19. Захід на підтримку диких тварин не відбувся у Кенії, зате його можна підтримати дистанційно. Для цього треба пробігти будь-яку відстань і внести пожертву до благодійного фонду.

Джерело: британський таблоїд Daily Mail.

"Я сам також збираюся відправитися на пробіжку, щоб підтримати цей віртуальний челендж. Як і багато хто з вас, я дуже засмучений тим, що не зможу взяти участь в марафоні на тлі чарівної природи. Але відчуваю деяке полегшення, що все ж зможу зробити це. Це не перегони переслідування, тут немає секундоміра. Це наш спосіб показати африканському співтовариству охорони природи, що ми всі разом", - сказав герцог Кембридзький.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, скріншот: YouTube
Кейт Міддлтон і принц Вільям, скріншот: YouTube

Так що хоча благодійний марафон пройде в Instagram, все ж для участі у ньому принцу Вільяму доведеться рухати ногами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Раніше Знай.uа повідомляв, кортеж Міддлтон і принца Вільяма спровокував ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, Принц Вільям викинув обручку заради коханки: зраджував Кейт Міддлтон з її подругою.

Також Знай.uа писав, Єлизавета II не покликала Меган Маркл на головне свято року.