Принц Вільям - новий бунтар королівської родини. Вільям і Кейт Міддлтон щойно завершили історичну екскурсію по Ірландії, де вони побували з лідерами по всій країні і помазали лікті з кількома місцевими жителями, пише видання Сheatsheet.

Під час однієї з багатьох зупинок пари Вільям порушив королівський протокол, мабуть, найчарівнішим із можливих способів. Ось подивимось, як Вільям виступив проти правил, а також наступний для герцога та герцогині Кембриджських.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: golos.ua
Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: golos.ua

У березні Вільям і Кейт, герцогиня Кембриджська, вилетіли до Ірландії. Це була історична поїздка для пари. Візит королеви Єлизавети в 2011 році був останнім до Ірландії для королівської родини. До поїздки королеви Єлизавети минуло ціле століття, як правлячий монарх ступив в Ірландію.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Протягом усієї подорожі принц Вільям та Кейт йшли слідами Її Величності, відвідавши деякі з тих же місць, що й 9 років тому. Тур мав на меті зміцнити зв'язок між Ірландією та Великобританією та допомогти заспокоїти країну серед Brexit.

Під час перебування в Дубліні Вільям розповів про "багато кривд", які колись існували між Британією та Ірландією.

"Коли королева Єлизавета приїхала до Ірландії дев'ять років тому, її візит характеризувався теплотою духу; цінності дружби та взаємоповаги; і бажання розуміння та примирення", - поділився Вільям.

Тоді вона говорила про необхідність вміти" поклонитися минулому, а не бути пов'язаним ним.

Під час другого дня Вільяма та Кейт в Ірландії пара змішалася з королівськими спостерігачами в графстві Кілдаре, що знаходиться приблизно за годину від Дубліна.

Підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, повернулися додому? Щасливих Меган Маркл і принца Гаррі помітили в Лондоні.

Як повідомляв Знай.uа Кейт Міддлтон в Дубліні стала дружиною вампіра", яскраві фото.

Знай.uа писав, "Ти вийдеш за мене?" - як зробити пропозицію руки і серця і не отримати відмову.