Так званий "прощальний тур" королівської пари принца Гаррі і Меган Маркл продовжується, а разом з ним й низка вельми яскравих образів, які демонструє герцогиня Сассекська. Так, Меган привезла до Британії підбірку своїх найкращих луків.

Про це стає зрозуміло завдяки публікаціям офіційної королівської сторінки в Instagram.

Публікація sussexroyal, фото: Instagram
Публікація sussexroyal, фото: Instagram

Один з нарядів Меган продемонструвала коли разом з принцом Гаррі приєдналася до гостей та учасників фестивалю військових оркестрів Королівської морської піхоти. На сходах королівського Альберт-холу Меган з'явилася, одягнена з ніг до голови в червоне. Для урочистого вечора герцогиня обрала сукню-кейп від британського дизайнера Safiyaa.

Публікація sussexroyal, фото: Instagram
Публікація sussexroyal, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

По-голлівудськи шикарний образ герцогині чудово гармоніював з парадною формою її чоловіка, принца Гаррі. В такому образі, можливо, ми бачимо Гаррі в останній раз. Після офіційного зречення від королівських зобов'язань він більше не зможе одягати парадний мундир і носити відзнаки, але збереже військові звання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меган Маркл показала нікчемність принца Гаррі, - зробила це публічно.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл в прозорій сукні віддалася віртуальної реальності, навіть голограму зачарувала.

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон в Дубліні стала дружиною вампіра", яскраві фото.