Як відомо у Великобританії, після затяжної коронавірусної паузи, відкриваються ресторани і кафе. Принц Вільям не упустив можливісті і відправився до пабу, до свого улюбленого закладу, де він часто бував до оголошення карантину.

Відомо, що в офіційному акаунті Кембриджів в Instagram з'явилася серія фото, де герцог приємно проводить час у компанії працівників за келихом пінного пива.

Вибір чоловіка Кейт Міддлтон зупинився на 600-літній паб, розташований неподалік від його будинку в Норфолку. Такого довгоочікуваного гостя зустріли самі власники - пара Ентоні і Джанетт, вони займаються цим бізнесом вже 25 років. З березня їх заклад було закрито, а лише кілька тижнів тому уряд дозволив пабам почати працювати навинос.

Герцог Кембриджський зізнавався, що дуже сумує за візитами до пабів і за пінтами сидру. Саме цей алкогольний напій став його улюбленим. Онук Єлизавети II скористався першою ж можливістю відправитися у паб: він подивився, як господарям вдалося адаптуватися до нових реалій. На вході герцог скористався дезінфектором для рук, але не став одягати захисну маску і рукавички.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Перший відвідувач?" - з надією запитав принц Вільям.

"Герцог побажав успіхів всьому колективу і розпитав, як співробітникам вдалося адаптуватися до нових умов", - йдеться в заяві Кенсінгтонського палацу.

На жаль невідомо, де в цей момент була дружина принца Кейт Міддлтон, швидше за все, вона була вдома разом з дітьми, у пари троє дітей: Кейт, Філіпа Шарлотта і Вільям Джеймс. Кейт — найстарша з них.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мітить на трон Єлизавети II? Кейт Міддлтон стала "перетворюватися" на королеву.

Як повідомляв Знай.uа принц Вільям накиває п'ятами заради грошей: не завадили ані карантин, ані закриття кордонів.

Знай.uа писав, сніданок, обід і вечеря Кейт Міддлтон - що їсть герцогиня для вічної молодості.