З'явилася інформація, що британський принц Гаррі часто проводить час у компанії однієї британки і це дуже напружує герцогиню Сассекську Меган Маркл.

Про це стало відомо завдяки повідомленню британського видання New Idea.

Поки герцогиня Меган проводить час з маленьким Арчі і намагається знайти новий напрямок своєї перерваної кар'єри, принц Гаррі не втрачає часу. За деякими даними, його все частіше зустрічають у компанії їх з Меган сусідки - британської співачки Адель.

"Меган дізналася про це від одного з членів домашнього персоналу, коли одного разу ввечері шукала чоловіка, - стверджує джерело. - Не те щоб Гаррі намагався приховати свою дружбу з Адель, але Меган, схоже, не помічала того, що відбувається. Вона була настільки одержима спробами змусити їх жити жити так, як вона планувала, незважаючи на все, що відбувається у світі, і зовсім не очікувала, що Гаррі може шукати втіху в спілкуванні з іншою жінкою".

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Gettyimages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Gettyimages

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За інформацією джерела, раз в тиждень 35-річний Гаррі і 32-річна Адель ходять в бар.

"Спілкування з Адель допомогло йому знайти почуття нормального життя", - стверджує інсайдер. "З нею дуже весело, вона любить повеселитися - це нагадує спосіб життя Гаррі до знайомства з Меган. Адель стала ковтком свіжого повітря в його житті і тихою гаванню у бурління Лос-Анджелеса, який він не любить", - додав він, підкресливши, що ні про що "недоречний", що могло б стурбувати Меган, мова не йде. У своєму Instagram британська співачка також любить подуріти і не соромиться самоіронії.

Тим часом недоброзичливці Меган вже відзначили те, що зовні Адель нагадує колишніх коханих Гаррі, маючи на увазі Челсі Деві і Крессиду Бонас.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Вільям блисне п'ятами заради грошей: не завадили ані карантин, ані закриття кордонів.

Як повідомляв Знай.uа перше серйозне кохання принца Гаррі зазнало нещасливого фіналу - дуже амбітна.

Знай.uа писав, принц Гаррі і Меган Маркл кинули виклик Цукербергу через расизм – що загрожує Facebook.