В 1972 році, під час розкопок в італійському місті Болонья, був виявлений дивний артефакт. В одному з монастирів міста археологи знайшли “Книгу вічності”, яка орієнтовно була написана в 15-16 столітті. Її автором був чернець Федеріко Мартеллі, і в ній містилися певні пророцтва. Через особливий стиль написання, їх було неможливо розшифрувати відразу ж. На це пішло понад 50 років. Проте британські вчені впоралися зі своїм завданням, і все-таки виконали цю вкрай складну задачу.

Мартеллі пішов по стопах Великого Нострадамуса, і також обрав вельми оригінальний стиль. На обкладинці зображений великий чорний павук, аналогічне зображення є на кожній главі книги. Справа в тому, що у Мартелли було прізвисько “Раньо Неро”, що означає, “Чорний павук”. Чернець, як і Нострадамус писав віршами, і розгадати ці загадки було дуже складно.

Рано Ньеро (Чорний Павук) Федеріко Мартелли

Цікаво, що багато розшифровані передбачення дійсно співпали з реальністю. Зокрема, “Чорний павук” передбачив світову пандемію ВІЛ. Також він зміг передбачити і глобальне потепління на планеті. У прогнозах йдеться про світових війнах (з точними датами!), і навіть про ядерні бомби! Однак подію – це ще не найстрашніше, що чекає людство.

Федеріко пише про те, що “Землю освітить друге сонце і осліпне населення”. Що мається на увазі під “другим сонцем” – невідомо. Мартелли пише і про те, що в один час земні полюси поміняються місцями. Також Федеріко передбачає і зустріч з інопланетянами. Це станеться в 3044 році.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про привидів померлих родичів на фото - як виглядав "фотошоп" 19 століття.

В 1860 роках американський фотограф-любитель Вільям Мамлер став першим людини, який зображений на фото "привида".

На тому відомому знімку можна було розібрати привид його покійного кузена. Приходив він до нього насправді чи ні, залишається таємницею, але здатність Мамлера відображати привиди померлих людей (як правило родичів) на фотографіях незабаром привела до нього клієнтів.

Він користувався великою популярністю. Його намагалися звинуватити у шахрайстві, однак нікому не вдавалося довести, як саме Мамлер домагається цього ефекту. Мамлер захворів на шизофренію і забрав з собою в могилу таємниці "фотошопу" XIX століття

Нагадаємо, Ванга передбачила пандемію та її жахливі наслідки для всього світу.

Як повідомляв Знай. ua, знайдено безсмертне пророцтво легендарного філософа.

Також Знай. ua писав, що біблійний експерт передбачив народження і особистість антихриста.