Британський громадський діяч, головний директор організації "Республіка" Грехем Сміт висловив думку, що принца Вільям і Кейт Міддлтон мають бути позбавлені державного фінансування, оскільки вони спроможні самостійно себе забезпечувати.

Джерело: британський таблоїд Express.

"Ми нічим їм не зобов'язані", - наголосив представник групи тиску, яка виступає за перетворення Великобританії на республіку.

Припиніть жити на гроші платників податків, почніть заробляти на своє життя власноруч - такі думки все частіше з'являються у публічному просторі щодо британської монаршої сім'ї.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Існування монархії у сучасному світі - справа неоднозначна. Тим більше, коли королі виконують лише символічну функцію і нічого не вирішують у політичному житті країни. Британські монархи вже більше століття лише красива картинка, яку активно монетизують для іміджу і легенди про країну. Разом із тим, утримання монархії - надзвичайно витратна справа, а гроші йдуть саме із платників податків.

Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми, фото Gettyimages
Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми, фото Gettyimages

Чим старша стає королева Єлизавета, тим частіше доводиться чути думку, що після її смерті монархічне правління потрібно буде скасувати, а усіх членів королівської родини “зняти” зі спонсорування бюджетним коштом. Існує багато прихильників цієї пропозиції, хоча і супротивників також надзвичайно багато. Тим більше, що піар-стратегія герцогів Кембриджських працює надзвичайно успішно: мільйони людей по всьому світу обожнюють малюків Джорджа, Шарлотту і Луї.

Варто нагадати, що молодший брат принца Вільяма принц Гаррі і його дружина Меган Маркл вийшли зі складу королівської родини й справді перестали отримувати державні виплати. Нові можливі джерела їх доходів неодноразово ставали темою спекуляцій ЗМІ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Вільям блисне п'ятами заради грошей: не завадили ані карантин, ані закриття кордонів.

Як повідомляв Знай.uа перше серйозне кохання принца Гаррі зазнало нещасливого фіналу - дуже амбітна.

Знай.uа писав, принц Гаррі і Меган Маркл кинули виклик Цукербергу через расизм – що загрожує Facebook.