Канадська співачка Клер Еліс Буші, більш відома під псевдонімом Граймс (англ. Grimes) негативно відреагувала на висловлювання Ілона Маска, батька своєї дитини, про займенники, які він назвав “відстоєм”. Справа в тому, що в світлі нинішніх подій на займенники досить часто реагують трансгендери, якщо звертаються саме до них.

Дівчина одразу ж відреагувала на подібне і попросила засновника Tesla і SpaceX вимкнути телефон або ж зателефонувати їй. У комментарі було написано “Я не можу підтримувати ненависть. Будь ласка, припини це”, однак незабаром вона його вилучила і користувачі припустили, що саме мільярдер попросив це зробити.

Твіт Ілона Маска, скріншот: Twitter
Твіт Ілона Маска, скріншот: Twitter

Вони повідомили про свої стосунки в 2018 році і вже навесні цього року у них народився син, якого було вирішено назвати “X Æ A-12” з безліччю позначень кожної деталі цього імені. Однак незважаючи на появу сина на світ — Маск не поспішає до пропозиції руки і серця.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А також Маск нещодавно вирішив підтримати музиканта Каньє Уеста, який вирішив балотуватися на пост президента США. При цьому репер має неоднозначні погляди на розв'язання окремих ситуацій. Так, наприклад, він пропонує читати молитви і звертатися до Бога, щоб вилікуватися від коронавіруса. З-за цього Ілон і вирішив відмовитися від ідеї підтримувати молоду людину на такому шляху, так як їх думки розходяться у багатьох питаннях.

Нагадаємо, що Samsung випустить нове сімейство смартфонів, яке знову буде складатися з трьох моделей.

Як повідомляв "Знай.uа", Ілон Маск забув про супутники і вирішив "транслювати" музику прямо в мозок.

Знай.uа писав про те, кому насправді вигідний чорношкірий кандидат-репер.