Думку експертів з приводу відносин між Меган і Кейт.

Як не дивно, але відносини Меган Маркл і Кейт Міддлтон міцною дружбою, точно не назвеш. Хоча все могло скластися зовсім інакше. Як би не намагалася Меган подружиться і стати ближче до королівської сім'ї, але Кембриджська обходила стороною колишню актрису.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл, фото: IMAGO-IMA.DE
Кейт Міддлтон і Меган Маркл, фото: IMAGO-IMA.DE



Дівчата не обмовилися навіть парою слів в березні, коли Сассекские з'явилися в останній раз в складі королівської сім'ї. Про це інформує видання Daily Mail.

З недавніх пір на просторах інтернету з'явився фрагмент з книги "У пошуках свободи", авторами якої є Керолін Дюран і Омід Скобі. Також цю книгу стали називають королівською біографією.

У цій книзі все до найдрібніших подробиць розповідається про життя принца Гаррі і Меган Маркл. Але особливо акцентують увагу на момент, у даній книзі присвячений взаєминам Сассекских і Кембриджських.

Незважаючи на всі спроби Меган Маркл, в певні моменти, встановити хоча б зоровий контакт з Кейт Міддлтон, а Кейт робить вигляд, що не помічає цих спроб.

Але набагато великим розчаруванням для Меган і Гаррі було те, що Вільям і Кейт отримали підтримку при створенні власних благодійних проектів, а їх бажання та інтереси навіть не були сприйняті серйозно.

"У палаці працювало лише декілька осіб, яким вони могли б довіряти. Персонал Букінгемського палацу просто не любить Меган. Гаррі довгий час не міг домогтися зустрічі зі своєю бабусею", - вказали в книзі.

29 січня Гаррі призначили особисту аудієнцію з королевою . В час герцоги Сассекские вже прийняли рішення покинути Великобританію.

обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі захотів під "крило" королеви – відчув себе непотрібним.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua за Меган Маркл і принца Гаррі заступилися на найвищому рівні: "не Можна допустити".

Також Знай.ua пишучи Маркл міцно взялася за великий талант принца Гаррі, більше помилок не буде: майстерність на найвищому рівні.

https://www.youtube.com/watch?v=79Ug1ffSfBQ