Користувачі соцмережі Twitter помітили, що на урядових облікових записах, а також облікових записах державних видань з'явилися спеціальні мітки.

В компанії пояснили, для чого ставляться такі позначки.

Читайте Знай в Google News!

"Мітки надають додатковий контекст про облікові записи, якими керують офіційні представники уряду, державні ЗМІ і особи, тісно пов'язані з такими ЗМІ", - відзначили в Twitter.

У Twitter зазначили, що соцмережа не рекомендуватиме до читання або просувати такі облікові записи.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Зараз мітки відображаються в акаунтах з п'яти країн-учасниць Ради Безпеки ООН - Китаю, Франції, Росії, Великобританії і США, якщо ці облікові записи належать уряду і використовуються для активної участі в геополітиці і дипломатії; державним ЗМІ; осіб, пов'язаних з державними ЗМІ, наприклад редакторів або відомих журналістів.

При цьому, користувачі запримітили, що на офіційному акаунті Дональда Трампа мітки немає, а на обліковому записі, яку ведуть від імені Кремля - ​​є. Попередження наразі не з'явилося і на акаунті президента Франції Еммануеля Макрона і деяких іноземних ЗМІ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, WhatsApp навчився перевіряти фейкові новини

Як повідомляв портал Знай.uа, в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файлів

Також Знай.uа писав, експерти назвали найпопулярніший iPhone в світі