Китайська сім'я знайшла зниклу дитину через 32 роки. За цей час матері вдалося допомогти повернути батькам 29 викрадених дітей.

Зворушливу історію розповів BBC.

Дворічний син Лі Цзінчжі та її чоловіка зник у 1988 році. Тоді мати дитини перебувала в іншому місті у відрядженні. Батько вирішив зайти в готель за водою, залишивши малюка одного на вулиці, а повернувшись помітив, що його первісток Мао Інь зник.

Лі Цзінчжі терміново повернулася в рідний Сіань і нею опанував відчай.

я була спустошена. Я думала, що, можливо, мій син загубився і не міг знайти дорогу додому, і що добрі люди знайдуть його і повернуть мені.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сім'я витрачала всі сили на пошуки дитини: опитувала можливих свідків, розвісили близько 100 000 листівок з його фотографією, а також звернулися в місцеву газету. Ніщо не допомагало.

"У мене боліло серце. Я хотіла плакати. Я хотіла кричати. Я відчував себе так, як ніби моє серце спорожніло, " - говорить Лі Цзінчжі.

Викрадення дітей і торгівля ними - прямий наслідок введення в Китаї політики "Одна сім'я - одна дитина". По всій країні викрадалися хлопчики - їх менше, ніж за тисячу доларів, продавали сім'ям без дітей або тим, у кого народжувалася дівчинка.

Лі Цзінчжі з чоловіком не могли говорити ні про що, крім свого горя, тому змушені були розлучитися.

Жінка об'єдналася з іншими китайськими сім'ями, які втратили дітей. За 20 років з її допомогою до батьків повернулися 29 дітей.

Всі 32 роки жінка не втрачала надію. Вона навіть залишила свою ДНК у спеціальній базі даних, до якої могли звернутися батьки, які шукають свою дитину, і діти, які підозрюють, що їх викрали.

10 травня 2020 року Лі Цзінчжі подзвонили і повідомили, що Мао Інь знайшовся. Жінка не могла повірити своєму щастю, але страшенно боячись, що Мао Інь не буде радий зустрічі. Однак, коли сім'я нарешті возз'єдналася, син підбіг до матері так, як в дитинстві. Виявилося, що його в 1988 році продали бездітній родині за 840 доларів.

Мати Мао Інь продовжить допомагати іншим батькам у пошуку зниклих дітей і розраховує, що викрадачі її сина будуть покарані.

Нагадаємо, раніше Білл Гейтс, який передбачив пандемію, передрік світу катастрофу ще гірше.

Як повідомляв портал "Знай.иа", коса завдовжки в 6 метрів: пенсіонерка не мила і не стригла волосся 60 років.

Також "Знай.иа" писав, що звін помер від раку, мама повідомила про тяжку втрату.