Останніми днями всі обговорюють неймовірну покупку: принц Гаррі і Меган Маркл витратили 14,7 млн доларів на купівлю великого і розкішного будинку в Санта-Барбарі, США. Будинок розташований у мальовничій місцевості, де цілий рік тепло у Монтесіто. Тепер сусіди королівських бунтівників - Опра і Еллен Дедженерес. Однак тепер відомою стала ще одна деталь - колишні монарші особи придбали його у російського банкіра.

Джерело: британське видання Daily Mail.

Будинок захоплює абсолютно всіх: великий басейн, дитячий майданчик, близько 16 ванних, тренажерний зал, кімната-кінотеатр тощо. До цього садиба належала російському мільярдеру Сергію Гришину. Колишній власник Росєвробанка придбав цю нерухомість у 2009 році, проте з 2015 року намагається її продати. Початкова ціна - 34 млн, проте ніхто не поспішав придбати цей розкішний будинок. Тому росіянин вирішив знизити ціну, щоб більше не перейматись справами дому. Інформація про купівлю - підтверджена, проте британців найбільше цікавить яким чином зіркова пара змогла дозволити собі купити цей будинок. Існує декілька версій: що тато принца Гаррі, принц Чарльз, допоміг фінансово, або що пара взяла будинок у кредит.

Маєток принца Гаррі й Меган Маркл, фото Daily Mail
Маєток принца Гаррі й Меган Маркл, фото Daily Mail

Цей дім потребує неймовірно великої фінансової підтримки: рахунки за електроенергію, утримання і догляд території, охорону тощо, що також викликало питання у громадськості.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма "обдурили" карантин заради королівських родичів.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі виявився слабаком і покинув улюблене хобі через Маркл.

Також Знай.ua писав, Війна Меган Маркл та Кейт Міддлтон навіки залишиться в королівській книзі: "Почалося з весілля..."