У російському місті Чита пройшли похорон 24-річної фіналістки регіонального конкурсу краси Тетяни Дербіної. Дівчина намагалася зробити ефектний кадр під час нелегальних перегонів, але через трагічну випадковість потрапила під мотоцикл.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Тетяна Дербіна, скріншот: YouTube
Тетяна Дербіна, скріншот: YouTube

Родичі загиблої вважають, що в аварії винен байкер, який не впорався з керуванням і скоїв наїзд на місцеву красуню. А ось сам мотоцикліст заявляє, що Тетяна сама кинулася під колеса "залізного коня". В даний час розслідуванням обставин трагедії займаються слідчі органи Чити.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тітка загиблої Марія вважає, що у всьому винен мотоцикліст, який не впорався з керуванням.

"Все-таки схиляюся до думки, що він вирішив понтанутися перед публікою і несвідомо скоїв наїзд. Зараз, якщо вдасться знайти відео, буде більш-менш зрозуміло, хто винен у її загибелі", - поділилася Марія червоних.

Друзі та рідні Дербіної не можуть повірити в те, що її більше немає, і залишають слова співчуття на сторінці дівчини в соціальних мережах: "Світла пам'ять, Танюшка! Нехай земля буде пухом... Щирі співчуття рідним і близьким"; "Спи спокійно, мила, я тебе ніколи не забуду"; " Як же так, красива ти наша?! Будемо пам'ятати тебе!"- пишуть небайдужі користувачі мережі.

До слова, минулого року Тетяна Дербіна вийшла у фінал місцевого конкурсу краси, завоювавши титул Віце-міс. Ще взимку брюнетка закликала місцевих красунь взяти участь в огляді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Буковині з річки дістали тіло 18-річної "русалки" - рідні не стримують ридань.

Як повідомляв Знай.uа, на київському озері потонув чоловік, копи просять впізнати - ані імені, ані рідних.

Знай.uа писав, на Прикарпатті судять горе-водія, який вбив сім'ю в ДТП.