Колишня дружина олігарха Сергія Гришина Анна Федосєєва засудила вибір особняка, який купили принц Гаррі і Меган Маркл. Жінка вважає, що герцогиня, як борець за жіночі права, повинна була дізнатися історію будинку і не спонсорувати олігарха.

Читайте Знай в Google News!

Жінка зазначає, що відносини з Гришиним сильно змінили її життя і зі страхом згадує ті роки.

" він небезпечна людина. Але я не знала справжнього Сергія Гришина, коли тільки познайомилася з ним. Він перетворив моє життя на пекло: домашнє насильство, напади, в'язниця і погрози — все це було", — зазначила Ганна.

Маєток принца Гаррі й Меган Маркл, фото Daily Mail
Маєток принца Гаррі й Меган Маркл, фото Daily Mail

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Колишню дружину олігарха дивує, що Меган, яка бореться за права жінок і виступає проти найменшого прояву насильства, придбала будинок у людини з такою поганою репутацією.

Федосєєва засудила вибір Меган Маркл відзначила її неуважність і необачність.

"навіть простий пошук в Google привів би їх до судових протоколів, що містять жахливі звинувачення проти Сергія", - ділиться Анна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Меган Маркл і принц Гаррі заплатили $15 млн російському банкіру заради нового життя.

Як повідомляв Знай. ua, принц Вільям пригадав, як Гаррі довів до сліз Кейт Міддлтон.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл відстояла честь жінок персиковою красою.