У Берліні акції так званих ковід-дисидентів — людей, які відмовляються визнавати реальність пандемії коронавірусної хвороби COVID-19 і вимагають скасування карантинних заходів — переросли у сутички з поліцією. Протестувальники намагалися брати штурмом будівлю Бундестагу (Рейхстагу) — німецького федерального парламенту, однак правоохоронці утримували об'єкт.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання BILD.

Демонстрація почалася мирно. За даними правоохоронців, на вулиці вийшло близько 18 тисяч осіб, в тому числі сім'ї з дітьми.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак поліція стала вимагати від учасників маршу розійтися, побачивши, що демонстранти не дотримуються дистанцію. Правоохоронці зазначили, що більшість демонстрантів розійшлися мирно, але проти тих, хто не підкорився вимогам поліцейських, застосували перцевий балончики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай.ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.