У Мінську на несанкціонованому жіночому марші, що почався в районі Комарівка, почалися перші затримання. Активісти вийшли на вулиці в масках і з яскравими плакатами. Про це повідомляє найбільший незалежний новинний портал Білорусії TUT.BY

Читайте Знай в Google News!

Затримання проходять прямо біля торгового центру "Айсберг", який розташовується на вулиці Якуба Коласа. Прохід біля будівлі був заблокований, а серед затриманих опинилася 73-річна активістка Ніна Багінська, широко знаменита через фразу "Я гуляю", сказану представнику ОМОН в оточенні під час перших днів протесту.

Повідомляється те, що Багінську в результаті відпустили. Однак була затримана журналістка Юлія Волчок. Учасників несанкціонованої акції направляють у відділення для розгляду.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

У Мінську найбільш масові акції проходять саме по вихідних. Жіночі акції солідарності - по суботах. Учасниць закликали надягати яскраві речі, на честь назви — "блискучий марш". Представниці прекрасної статі скандували "Верым, можам, пераможам", що при перекладі означає "Віримо, можемо, переможемо".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нахабні забудовники залишили киян без тротуару заради авто: "40 см - вам вистачить!"

Як повідомляв "Знай.ua", ПриватБанк без вагань спустошує картки українців: сотні гривень йдуть в нікуди.

Знай.ua писав, "Зелений коридор" не допоміг: у Борисполі затримали турка з 28 кг бурштинових прикраса.