В Австралії сталася унікальна історія, завдяки якій дівчина змогла отримати цілий статок. Мешканка острова Брибі отримала простий подарунок від своєї сестри на День Народження – лотерейний квиток однієї з миттєвих лотерей Австралії. Коли дівчина стерла захисне покриття, вона обімліла. Вона виявилася переможницею.

Дівчина зазначила, що коли вона стерла захисне покриття, вона зазнала шок. Відповідно до правил лотереї, австралійка отримуватиме виграш у розмірі 1000 Австралійських доларів на тиждень протягом найближчих 5 років. "Це найкращий подарунок у моєму житті", зізналася переможниця.

Австралійка, чиє ім'я не розголошується, також поділилася своїми намірами щодо виграшу. Дівчина розповіла, що збирається витратити гроші на новий автомобіль і на подорожі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці навчилися обманювати банкомати і отримувати реальні гроші "за картонки".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Нагадавши, раніше ми писали, що інша жінка з Австралії 20 років ставила на одні і ті ж номери в лотереї і дочекалася: хоч на нові квитки вистачить.

Також Знай.ua писав про те, що жінка купила на барахолці дрібничку, а потім продала її за мільйони.