З кінця березня в Чилі діє комендантська година: таке розпорядження влади покликане допомогти стримати поширення коронавірусу Covid-19. Але дотримуватися його погодилися не всі. Так, наприклад, в прибережному місті Пуерто-Сіснес двотонний морський слон просто виліз на сушу і пішов гуляти. Про це повідомляє The Guardian.

Морський "Бунтар", врешті-решт, заблукав у місті. Однак люди не залишилися байдужими.

Місцеві жителі, офіцери ВМФ і поліцейські розгорнули рятувальну операцію, щоб повернути його в море: за допомогою чорного брезенту вони направляли слона в потрібну сторону, поки він не повернувся у воду.

Нагадавши, любов не підконтрольна розуму-незвичайна дружба між тваринами різних видів.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Представники тваринного світу не знають, з ким їм можна дружити, а з ким-ні. Для них це просто рефлекси і відчуття. Вони просто дружать і приємно проводять час разом.

Інтернет-користувачі із задоволенням публікують фотографії, демонструють незвичайну дружбу між тваринами різних видів.

Також портал Знай.uа писав, що екзотичні морські свинки зустріли несподіваних друзів серед котів.