Швейцарські кондитери створили рубіновий вид шоколаду.

Як пише The Independent, тепер в світі буде чотири види ласощі: чорний, білий молочний і рубіновий. Кондитер Баррі Каллебаут розповів, що при виготовленні нового виду він використовував рубінові какао-боби.

Ці боби вчені досліджували протягом декількох років.

Вид шоколаду назвали в честь червонуватого відтінку Ruby. Він може стати першим відкриттям після 1930-х років, коли світ побачив білий шоколад.

"Абсолютно новий досвід смаку, не гіркий, не молочний і не солодкий. Рубіновий шоколад освіжає і має легку вершкову текстуру. Смак такий легкий і фруктовий, ви насправді не розумієте, що їсте шоколад", - говорять творці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вчені рекомендують починати кожен день з торта і тістечок. Про новий цікавому методі зниження ваги заговорили ізраїльські вчені. Вони стверджують, що сніданок треба завершувати чимось солодким.