Осінь вже вступила в свої права і тілу, як ніколи, потрібне підживлення у вигляді вітамінів і мікроелементів, які повинні підготувати наше тіло до холоду. Про те, чим саме харчуватися цієї осені, читайте в матеріалі Clutch.

Насіння льону та насіння Чіа

З льну легше всього отримати повноцінні жири Омега-3. У насінні Чіа, крім Омега-3, багато рослинного білку і кальцію.

Конопляний протеїн

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Про конопляний протеїн мало хто чув, але в ньому стільки рослинного білка, що він просто незамінний в холодну пору року.

Мигдаль

Якщо додати в щоденний раціон жменю мигдалю, можна забути про стреси і змусити мозок працювати набагато активніше.

Кокосова олія

В коксовій олії міститься неймовірна кількість корисних жирів, але не варто забувати, що вона повинна бути натуральною, без ароматизаторів і барвників.

Зелена гречка

Зелена або біла гречка - це всім знайома крупа, що пройшла спеціальну обробку. У такому продукті багато білка, заліза, кальцію, він зміцнює імунітет та здатність протистояти вірусам.

Гарбузове насіння

Гарбузове насіння наповнене вітамінами групи В, фосфором, калієм і жирами. Всього 100 грам насіння гарбуза здатні заповнити добову потребу замінних і незамінних амінокислот. Крім того, сире насіння - це відмінний засіб від паразитів.

Кіноа

Кинао позитивно позначається на роботі кишечника. У ній міститься легкозасвоюваний білок, багато харчових волокон і кальцію.

Авокадо

Авокадо знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, покращує роботу мозку, крім того, дає шкірі відмінну порцію корисних жирів.

Сирий кероб

Кероб - це какао, в котрому не міститься кофеїну. Ефект той же, але користі набагато більше.

Кокосове борошно

Цей продукт не тільки володіє неймовірним запахом, але і є найкориснішим замінником звичайного борошна у випіканні кондитерських виробів.

Нагадаємо, 7 важливих звичок на шляху до стрункого тіла.

Як повідомляв Знай.ua вчені назвали необхідну норму споживання молока для сердечників.

Також Знай.ua писав про те, що Всесвітня організація охорони здоров'я провела масштабне дослідження в Україні на тему ожиріння і прийшла до невтішних висновків.