Осінь - це найкращий час, щоб почати домашні тренування. Читайте в матеріалі Clutch про найкращі вправи, які допоможуть створити ідеальну талію.

Розігрійся складкою

Почати комплекс потрібно з динамічної вправу, для якого ідеально підійде складка. Ляж на килимок і витягнись руками і ногами в протилежні сторони. Складися, торкаючись пальців ніг. Повтори цю вправу 10-15 разів.

Скручування з дотиком коліна

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Вже при перших виконаннях ти відчуєш, як працюють м'язи твоєї талії. Залишайся на килимку, як у попередній вправі, поперек повинен бути щільно притиснутий до підлоги, а руки заведені за голову. Піднімаючи лопатку, потягнися однією рукою до протилежного коліна. Повторюємо вправу не менше 20 разів на обидві сторони.

Звичайна бічна планка

Бічна планка - це ефективна вправа для рук, плеч і талії. При виконанні бічної планки стеж за тим, щоб тіло було витягнутим в одну линію, як струна. Протриматися потрібно не менше 30 секунд на кожній стороні.

Вправа скелелаз не тільки для тонкої талії

Ця вправа допоможе привести в тонус все тіло. Вихідне положення звична планка на прямих руках. Далі, по черзі підтягуй коліна до грудей. Зроби як мінімум 20-30 повторень і не забувай стежити за диханням.

Нахили в сторони без обважнювачів

Нахили потрібно виконувати без обтяження, але відчуваючи м'язи живота. Тримай в напрузі все тіло і повторюй нахили по 25 разів на кожну сторону.

Виконуй такий комплекс кожен день в домашніх умовах і зовсім скоро ти побачиш результат. Головне - це не балувати себе після тренування тортами і булочками.

Нагадаємо, ми назвали 6 безкоштовних способів тримати себе у формі.

Раніше Знай.ua повідомляв, 10 цікавих фактів про харчування зіркового тренера Аніти Луценко.

Також Знай.ua писав, науковці прийшли до висновку, що кілька хвилин інтенсивних фізичних вправ приносять ту ж користь, що і тривалі тренування.