Скільки людей на планеті не уявляє свого ранку без чашечки кави. Проте не всі знають, що медики не рекомендують зловживати цим напоєм. Іноді день краже розпочати з чогось менш енергетичного, проте не менш корисного.

1. Склянка фрешу чи смузі з зелених овочів чи фруктів - ідеальний спосіб підбадьорити свій організм зранку, повідомляє Zdorovia.

Ваш організм подякує, якщо ви порадуєте його зранку корисним та поживним смузі зі шпинату чи капусти. Також рекомендують пити соки з манго, чорниці і банана.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ці здорові напої подарують вам заряд фантастичної енергії. Проте, медики не рекомендують захоплюватись – не більше 300 мл на день.

2. Імбирний чай, крім заряду енергії, поліпшить ще й травлення. Варто нагадати, що напій не можна суміщати з препаратами які розріджують кров, ліками для лікування діабету і підвищення кров'яного тиску.

3. Вода з лимоном допомагає прокинутись та підбадьоритися не гірше кави.

Нагадаємо, що мед і сирий оцет - це два унікальних кошти від самої природи. Ускус застосовується з давніх часів, коли люди звернули увагу на те, що сік винограду, забутий на час, випадково став вином, а пізніше - оцтом.

Навіть Гіппократ застосовував оцет понад 2400 років тому, щоб допомогти зарубцюватися ран, і, як повідомляють, Колумб возив з собою бочки яблучного оцту на палубі "Санта-Марія", щоб матросів не мучила цинга. Така інформація з'явилася в мережі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", дослідники Національного інституту онкології за результатами 20 років дослідів і експериментів озвучили вердикт: від кави безпосередньо залежить те, скільки ви будете жити.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Всесвітня організація охорони здоров'я зробила шокуючу заяву на весь світ. Вони вважають, що в найближчі роки кількість залежних від алкоголю людей збільшиться в кілька разів, крім того, алкоголь почне забирати ще більше життів.