Їжа впливає не тільки на наш настрій, але і на сексуальне бажання.

Тому немає нічого краще, ніж приготована власними руками романтична вечеря, яка мiстить деякі продукти з рейтингом R, що сприятливо впливають на ваше лібідо і вашого партнера, повідомляє Health.

Ось деякі з харчових інгредієнтів, які заслужили репутацію афродізіака і чиї "збуджуючі якості" підтвердила сучасна наука.

Авокадо

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Ще ацтеки рекомендували цей плiд в якості збудника. Найголовніше, що наука підтвердила незвичайну властивість авокадо.

Справа в тому, що екзотичні плоди містять у великій кількості ненасичені жири, які покращують здоров'я серця і артерій. Останні ж дослідження показали, що чоловіки з серцевою недостатністю в два рази частіше страждають від еректильної дисфункції.

Мигдаль

Мигдаль насичений поживними речовинами і містить кілька мікроелементів, які важливі для сексуального здоров'я та розмноження: цинк, селен і вітамін Е.

Полуниця

Полуниця — відмінне джерело фолієвої кислоти, яка запобігає вродженим вадам у дитини і, згідно з дослідженням Каліфорнійського університету, збільшує запас сперматазоідов у чоловіків.

Морепродукти

Незважаючи на свою слизьку і слизову текстуру, устриці знаходиться на вершині списку кращих афродизіаків. Крім цього, містять величезну кількість цинку. Втім, інші види морепродуктів також покращують сексуальне життя: дикий лосось і оселедець.

Рукола

Про збуджуючі властивості рукколи твердять ще з початку часів. А що ж говорить наука? Дослідження показали: мікроелементи і антиоксиданти, що містяться в листках рукколи покращують сексуальне здоров'я, так як перешкоджають впливу шкідливих речовин, які, як вважають, негативно впливають на лібідо.

Інжир

Тропічні плоди інжиру — чудовий афродизіак, так як містять клітковину, яка відіграє важливу роль для здоров'я серця.

Цитрусові

Практично всі представники цих тропічних фруктів насичені антиоксидантами, вітаміном С і фолієвою кислотою — ці елементи мають важливе значення для репродуктивного здоров'я чоловіків.

Нагадаємо, постійне почуття тривоги негативно відбивається на всіх сторонах нашого життя: робота, сім'я, творчість і секс.

Як повідомляв портал "Знай.uа", австралійські вчені розповіли про сприятливі ефекти сексу на розумові здібності в літньому віці.

Також "Знай.uа" писав, що заняття йогою також позитивно впливають на сексуальне здоров'я як у жінок, так і у чоловіків.