На появу онкології впливають не тільки всім відомі фактори, але й такі, про які ви могли і не здогадуватися. Про те, які речі можуть стати фатальним для організму людини читайте в матеріалі Clutch.

Гарячі напої

Гаряча їжа і напої можуть спровокувати появу раку стравоходу. Перед тим, як пити чай, дай йому настрояться хоча б 5 хвилин.

"Шашличок під коньячок"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тваринний білок у вигляді м'яса під впливом високих температур спровокує рак підшлункової залози і сечового міхура. Якщо до нього додати ще й алкоголь, то проблем не уникнути.

Чистота в будинку

Моючі, чистячі і освічающі засоби - це справжня отрута для організму. Саме через це жінки все частіше стали хворіти на рак грудей.

Технічний прогрес

Енергоощадні лампи містять небезпечні канцирогени, які провокують зростання пухлин.

Особлива риба

Вчені довели, що лосось, вирощений в штучних умовах, може спровокувати ріст пухлин.

"Нешкідливий" спиртний напій

Любителі випити пива ризикують захворіти раком печінки або кишечника. Та й у цілому, в гонитві за здоровим тілом краще не загравати з алкоголем.

Похід у кінотеатр

Тут все досить просто: в кіно люди частіше вживають сміттєві продукти, такі як попкорн і газована вода. Це провокує появу пухлин у печінці та шлунку.

Судочки з їжею на роботу

Харчові контейнери з пластику передають небезпечні речовини їжі, що може спровокувати виникнення пухлин.

Перший секс

Ранні статеві стосунки збільшують ризик виникнення раку шийки матки у дівчат. Вчені рекомендують почекати з першим сексом до повного статевого дозрівання.

Нічний спосіб життя

Нічна робота може призвести до гормонального дисбалансу, що провокує появу пухлин в шлунково-кишкового тракту і статевих органах.

Нагадаємо, в сім'ю відомого співака Віктора Павліка прийшла біда: у молодшого сина музиканта Павла виявили саркому.

Раніше Знай.ua повідомляв, що вчені назвали улюблені дитячі продукти, які викликають рак.

Також Знай.ua писав, що м'ясні напівфабрикати і оброблене м'ясо збільшують ризик виникнення раку молочної залози у жінок.