Вагітність не повинна передбачати відмову від сексу на довгих дев'ять місяців.

До того ж гормональні зміни в організмі жінки можуть відкрити сексуальне життя зовсім з іншої перспективи, пише Hearth.

Ці три триместри можуть бути останнім шансом пари насолодитися сексуальним життям без будь-яких обмежень.

Сьогодні ми підібрали чотири найбільш безпечні позиції в секс під час вагітності:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

1. Жінка зверху

Лежання на спині довгий час у другому та третьому триместрах "переносить" тиск з розширеної матки на основні кровоносні судини і порушує кровопостачання до плоду. Тому медики рекомендують уникати місіонерської пози.

Поза наїзниці зручна тим, що ваші ноги знаходяться в зручному положенні, або зігнуті на колінах проти матраца, або витягнуті по обидві сторони від вашого партнера.

І не забувайте, що багатьом жінкам легше досягти оргазм, коли вони зверху, так як вони відповідають за глибину і швидкість і можуть легко стимулювати клітор.

2. Позиція ложок

Природна позиція, особливо тому, що вона дозволяє комфортно відпочивати животом проти матраца, коли ви притискаєте себе і насолоджуєтеся дією.

Ваш партнер може стимулювати клітор під час сексу. І в залежності від того, наскільки велика ваша удача, оргазм може бути простіше досягнутий без ваших зусиль.

3. Коліно-ліктьова позиція

Замість того, щоб притискати живіт до ліжка, встаньте на край ліжка, зігніть свій торс, а потім прикладіть долоні до ліжка для підтримки.

4. Оральний секс

Завдяки посиленому кровопостачанню статевих губ і піхви, викликаних гормональними змінами, збільшується сексуальна чутливість. Це також приголомшливий крок, якщо ви маєте справу з проблемами, пов'язаними з вагітністю, такими як опухлі ноги або хвора спина, які можуть зробити інші стилі трохи нудними.

Висновки:

"Як правило, при нормальної здорової вагітності сексуальна активність не є небезпечною, а певні сексуальні позиції не створюють конкретних ризиків" — підтверджує доктор медичних наук Джошуа Кляйн (Joshua Klein), головний медичний працівник компанії Extend Fertility в Нью-Йорку.

Нагадаємо, експерти наголошують про небезпеку безпліддя, яке все частіше почало опановувати сучасних чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також "Знай.uа" писав, чоловіки з невеликим "гідністю" частіше за інших виявляються марними.