Яєчна дієта вважається ефективною для схуднення і такою, яка відмінно "вбиває" почуття голоду. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Як харчуватися на яєчній дієті?

Всі чотири тижні ваші сніданки — це 2 яйця, грейпфрут або апельсин, чашка кави без цукру.

Обіди та вечері потрібно чергуватися між собою. Приміром, один день в обід ви їсте тільки фрукти в будь-якій кількості, а ввечері відварені білкові продукти, на наступний день обід - м'ясо, риба або яйця, вечеря - салат зі свіжих овочів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Кожен прийом їжі можна доповнювати тостами з цільнозернового хліба або лавашем.

Жирні сорти м'яса, такі як баранина і свинина, краще не вживати.

Продукти можна їсти в сирому, вареному, приготованому на пару і навіть смаженому вигляді, але при смаженні намагайтеся використовувати мінімальну кількість рослинної олії або ж користуйтеся антипригарною сковородою.

Бажано кожен прийом білкової їжі доповнювати овочами і зеленню, так м'ясо, риба і яйця будуть швидше засвоюватися в організмі і процес схуднення теж прискориться.

У день дозволяється з'їдати від 2 до 6 курячих яєць.

Корисні властивості курячих яєць

Яйця забезпечують організм необхідними вітамінами і мінералами, сприяють зміцненню імунної системи.

Сприяють зміцненню кісткової тканини, так вітамін D допомагає у засвоєнні кальцію, який в свою чергу дуже необхідний організму для формування міцного скелета.

Також яйця корисні для м'язів, оскільки містять білок, який бере участь у побудові м'язової тканини і більш ефективний, ніж білок у молочних продуктах і яловичині.

Яйця корисні вагітним і годуючим жінкам, а також жінкам, які лише планують вагітність, так як містять фолієву кислоту (вітамін В9), яка відіграє важливу роль у виробництві клітин, допомагає правильному розвитку дитини і захищає здоров'я жінки.

Нагадаємо, гречана монодієта допоможе не тільки схуднути, але і стати здоровішими за 7 днів, але після повинен бути правильний вихід і вона підходить не всім.

Раніше Знай.ua повідомляв про 7 ознак, що вам не вистачає протеїну.

Також Знай.ua писав, що медики рекомендують їсти жирну рибу і ось чому.