Багато хто стикався з тим, що після бадьорого початку бажання займатися спортом часто згасає. Це пов'язано з безліччю факторів, але існують способи залишатися змотивовані протягом усього року. Про це передає Clutch.

За словами тренера Ізраїля Рівери, ключем до успішного фітнес-стилю життя є дисципліна. "В той час, як ваша фітнес-процедура повинна бути адаптована до ваших власних цілей і потребам вашого тіла, ключовим моментом є те, що працює і що буде тримати вас у "ділі", — говорить він.

спорт
спорт

У той же час зірковий тренер Чессі Кінг каже, що не слід гнатися за тенденціями. "Проведіть власне дослідження. Ваше тіло — ваш особистий експеримент", — говорить вона.

Рівера вважає, що найбільше з шляху до мети людей збивають пропущені тренування. "Я знаходжу, що найпростіша стратегія полягає у плануванні ваших тренувань", — говорить він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

спортсменка
спортсменка

Знайти "друга по залу"

"Наявність партнера, хто б він не був, робить заняття набагато більш приємним, і ви з меншою ймовірністю пропустите сеанс, тому що ви не захочете його підвести", — говорить Кінг.

Поставте конкретні цілі

"Це не повинно бути таким великим, як марафон, але невеликі цілі дають вам додаткову мотивацію, коли вам це потрібно, тому що є над чим працювати", — пояснює Кінг.

спортивна дівчина
спортивна дівчина

Додайте собі винагороду у вигляді їжі

"У моєму холодильнику завжди є авокадо, шпинат, копчений лосось і грецький йогурт. Я завжди добре харчуюся", — говорить Кінг.

Робіть іноді персональні тренування

Особисті заняття з тренером дорогі, але вони допоможуть по-справжньому вас змотивувати. Спробуйте взяти хоча б кілька занять на місяць, і професіонал допоможе вам правильно підібрати тренування.

дівчина тренування
дівчина тренування

Нагадаємо, чотири факту, які потрібно знати про кетодієту, якщо ви займаєтеся спортом.

Раніше Знай.ua повідомляв, люди, які регулярно рвуться в спортзали, швидше за все страждають від дисморфофобії.

Также Знай.ua писав, головні секрети стрункості від Джулії Робертс.