Дієтологи стверджують, що головні причини зайвої ваги - це шкідливі звички, які призводять до переїдання. Як від них позбутися? Про це передає Clutch.

Недостатня кількість гарячої їжі: не лінуйся готувати і розігрівати їжу, це захистить тебе від переїдання, стверджують дієтологи. Теплою їжею легше насититься: вживання гарячих страв прискорить транспортування сигналів про насичення організму, які наш мозок отримує від травної системи.

Малу кількість жиру: люди, сідаючи на дієту, часто обмежують вживання жиру. Однак, недостатня кількість корисних жирів призводить до того, що організму складніше насититися. Риба, авокадо, оливкова олія корисні для здоров'я і втамовують голод.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пізні вечері: експерти радять вечеряти не пізніше 9 вечора і не менше ніж за 3 години до сну. Нехтуючи цими правилами ти сповільнюєш метаболізм.

Звичка швидко їсти: манера швидко їсти також уповільнює матаболізм. Недостатнє пережовування і поспішне заковтування шматків, стає причиною того, що до мозку інформація про те, що шлунок наситився, просто не встигає дійти. Якісний прийом їжі триває не менше півгодини: пострайся їсти якомога повільніше.

Швидкі вуглеводи. Вживання свіжого хліба, пасти і солодощів - це небезпечна звичка, яка призводить до переїдання. Така їжа містять мало поживних речовин, але при цьому провокує різкий стрибок інсуліну, який тут же падає. Така зміна провокує гостре бажання чого-небудь з'їсти.

Нагадаємо, за допомогою цієї дієти можна домогтися неймовірних результатів: мінус 10 кг за 10 днів.

Раніше Знай.ua повідомляв, спеціалісти Університету Техасса розробили ефективну схему позбавлення від зайвої ваги.

Також Знай.ua писав, ведуча beauty-рубрики проекту Нового каналу "Ревізор з Тищенка" розповіла, як їй вдалося схуднути без виснажливих дієт і тренувань.