Зима – період ослабленого імунітету. Це не дивно, адже люди практично не їдять овочів і рідко бачать сонце. Для того, щоб у цей небезпечний період уникнути ускладнень і позбутися від постійних простуд та грипу, треба негайно зміцнювати імунну систему.

Про це повідомляє популярний доктор Сергій Бубновський.

Лікар стверджує, що зміцнити імунітет швидко допоможуть щоденні ванночки для ніг з крижаною водою. Цей метод, за словами фахівця, запобігає застуду та грип.

Для правильного проведення процедури потрібно наповнити таз холодною водою і додати лід. Чим його більше в ємності – тим краще. Ноги потрібно вимочувати в крижаній воді 10-15 секунд. Процедуру треба повторювати щодня перед сном.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з недавнім дослідженням Університету Вірджинії крижана вода стимулює вироблення норепінефрину, тобто гормону, який відіграє важливу роль у зміцненні імунної системи.

Крижана вода володіє цілим переліком переваг для здоров'я:

  1. Полегшує біль у м'язах і розслабляє їх після тренування.
  2. Покращує настрій, бадьорить.
  3. Сприятливо впливає на стан шкіри. Терапія холодною водою заряджає шкіру енергією і звужує пори.
  4. Надає волоссю блиск.

Раніше повідомлялося, що Вчені з університету Вісконсіна в Медісоні винайшли електричну пов'язку, яка у чотири рази збільшує швидкість загоєння ран.

Пристрій вже успішно протестували на гризунах в лабораторних умовах. Вплив електрики збільшував приплив фібробластів (клітин, які загоюють шкіру), які стимулювали вироблення колагену та утворення нових клітин шкіри.

Нагадаємо, куріння марихуани може залишити вас без потомства. Як канабіс впливає на плодючість у чоловіків.

Як повідомляв Знай. ua, "розумна" голка вбереже хірургів від смертельних помилок. Медики убезпечили процедуру біопсії.

Знай. ua писав, що всього одна молекула позбавить світ від псоріазу. Нова надія в лікуванні шкірних захворювань.