Наш организм запрограмований на позбавлення від сечової кислоти. Однак проблема полягає в тому, що часом кислота виробляється у великих кількостях і це провокує розвиток різних проблем зі здоров'ям.

Зайву сечову кислоту наш організм отримує, коли споживає велику кількість тваринних білків. Тіло створює речовина пурин і він породжує кристали сечової кислоти.

У результаті людина може очікувати подагра, проблеми з шкірою, болючість суглобів, хвороби нирок і ниркових каменів, лейкемію, цукровий діабет. Для того, щоб не довести свій організм до хворобливого стану, потрібно додавати в раціон продукти, що допомагають боротися з сечовою кислотою.

Брокколі і огірки знижують виробництво сечової кислоти і утворення кристалів. Зазвичай вони утворюються навколо наших суглобів, що викликає біль та деформацію суглоба.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Банани багаті калієм і завдяки цьому знижують рівень сечової кислоти в організмі.

Моркву і вишня сприяють тому, що в організмі нормалізується рівень сечової кислоти. У вишні, наприклад, міститься речовина антоціанин.

Вода допомагає не тільки знизити рівень сечової кислоти, але й усунути відходи і токсини з тіла.

Також допомагають видалити зайву сечову кислоту з організму та детоксифицировать своє тіло регулярне споживання яблук, селери, зеленого чаю і сирого лука.

В якості профілактики можна пити лимонну воду через 30-40 хвилин після кожного прийому їжі.

Нагадаємо, критика, скарги і страх: ці 10 речей заважають тобі жити щасливо. Як повернути щастя в життя.

Як повідомляв Знай. ua, ці важливі аналізи потрібно здати кожному. Лікарі радять щорічно звертатися не тільки до терапевта.

Знай. ua писав, що 7-річний хлопчик втратив частини мозку, він не тільки вижив, а й розвивається відповідно до віку: вчені пояснили, як таке можливо. Фахівці протягом трьох років спостерігали за хлопчиком.