Відсутність интима в житті може бути свідомим вибором і є ті, для кого секс в житті не грає жодної або важливої ролі. Однак у випадку, якщо інтимне життя важлива для людини, але з якихось причин сексу немає від 6 місяців і довше, то можуть початися деякі проблеми зі здоров'ям.

Тіло починає погано справлятися зі стресом. До такого висновку прийшли фахівці з американської клініки Мейо. Жінки, у яких довго не було інтиму, гірше справлялися зі стресом порівняно з тими, у кого був регулярний секс. Це пов'язано з тим, що під час занять любов'ю, організм виробляє багато гормонів щастя – ендорфінів.

Знижується імунітет. Вчені звернули увагу, що тривале утримання від інтиму негативно позначається на імунній системі. Справа в тому, що під час статевого акту виробляється стероїдний гормон — дегідроепіандростерон. Він зміцнює наше здоров'я.

Легше набрати зайву вагу. Секс, в тому числі, прекрасний фітнес, який спалює чимало калорій і допомагає тримати тіло в тонусі. Крім того, деякі схильні "заїдати" стрес, що не йде на користь фігурі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погіршується стан шкіри. Під час статевого акту виробляється гормон дегідроепіандростерон. Він запускає процес вироблення колагену, який покращує стан шкіри. Без сексу стан шкірних покривів може погіршитися.

Знижується пам'ять. Вчені з клініки Мейо дізналися, що під час інтиму посилюється активність в області гіпокампу, що впливає на довгострокову пам'ять і формування нових нейронних зв'язків у мозку. Тривале утримання може негативно впливати на пам'ять.

Навіть при відсутності постійного партнера, не варто впадати у відчай і варто вивчити своє тіло і відвідати секс-шоп в пошуках підходящої іграшки саме для вас.

Нагадаємо, астрологи назвали чарівні фрази, якими можна спокусити чоловіка кожного знака Зодіаку. Ці фрази допоможуть вам підібрати "ключик" до будь-якого чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, нюх і оргазм уві сні: топ несподіваних фактів про інтим. Багато дорослі люди переконані, що знають про секс, якщо не все, то дуже багато.

Знай. ua писав, що ці важливі аналізи потрібно здати кожному. Аналізи важливо здавати не тільки коли вже захворів, а й для власного спокою і впевненості, що нічим не хворий.