Мед у народі здавна вважали еліксиром здоровья. Вважається, що вживання меду перед сном володіє особливими цілющими властивостями.

ложка меду перед сном корисна:

Допомагає міцно заснути. Солодкий продукт відомий своїми заспокійливими властивостями. Він розслабляє і сприяє виробленню мелатоніну, тобто гормону, який відповідає за здоровий сон. Допомагає відновлювати нервову систему і оновленню клітин.

Допомагає спалити жир. Фахівець з харчування зазначив, що люди, які займаються спортом і в своєму раціоні регулярно вживають мед, спалюють в 10 разів більше жиру, ніж ті, які цього не роблять.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Оновлює печінка. Печінка відповідає за здоров'я всього організму. Вона оновлюється і відновлюється саме під час сну. Особливо благотворно на цей орган впливає суміш меду і гарбузового соку в пропорціях 1:1. Воно допомагає швидше вивести токсини і налагодити обмін речовин.

Зміцнює захисні сили організму. У комплексі з часником мед стане потужним імуностимулятором. Очищений часник потрібно залити медом і залишити настоюватися. Приймати по одній ложечці на ніч. До речі, такий засіб чудово справляється з кашлем.

Нагадаємо, як пити каву з максимальною користю для здоров'я. Кава є одним з найпопулярніших напоїв у всьому світі.

Як повідомляв Знай. ua, зніме головний біль, кашель вилікує і вижене тарганів: розкрито чудо-властивості популярної спеції. Також це засіб відмінно бореться з домашніми шкідниками.

Знай. ua писав, що осторожно, сметана, сир і морозиво: як в домашніх умовах виявити пальмова олія. Продукт надзвичайно дешеві і, як вважають дієтологи, досить небезпечний.