Одним з народних способів лікування гаймориту в домашніх умовах є спосіб з пеніциліном. Само собою, він може принести полегшення і позбавити від неприємної проблеми тільки в тому випадку, якщо немає алергії і протипоказань до нього.

Згідно з даними, гайморит піде за один день. Заздалегідь в аптеці потрібно купити флакон пеніциліну (1000000 од.) і піпетку. Для лікування потрібно вибрати вільний день і починати з ранку.

Потрібно розчинити пеніцилін кип'яченою водою кімнатної температури і долити флакон догори. Лягти на спину і залити в обидві ніздрі по повній піпетці, провертаючи голову на подушці вправо-вліво для того, щоб розчин потрапив у пазухи.

Процедуру варто повторювати кожні 30 хвилин до повного використання флакона. В цьому лікуванні головне – безперервність. У випадку запущеного гаймориту, можна використовувати ще один флакон, але не більше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, за допомогою пеніциліну можна лікувати запущений нежить:

При запущеному нежиті (хронічному) візьміть 4-5 ампул уколов алое. Вилийте в пляшечку з "Пеніциліном".

Добре збовтайте, щоб порошок розчинився "Пеніциліну".

В отримане кількість розчину додати таку ж кількість кип'яченої води.

Капати в ніс по 2 краплі вранці і ввечері. Капати розчин теплим.

ВАРТО ЗНАТИ

Прийом Пеніциліну може супроводжуватися блювотою, кандидоз піхви або слизової рота.

Іноді при ендолюмбальному введенні спостерігається виникнення нейротоксичних реакцій, а прийом препарату у високих дозах може супроводжуватися підвищеною збудливістю, судомами й комою.

Дуже часто введення Пеніциліну сприяє розвитку алергічних реакцій, які характеризуються підвищенням температури тіла, появою шкірних висипань, кропив'янки, суглобових болів, ангіоневротичних набряків і еозинофілії.

Нагадаємо, як позбутися від симптомів менопаузи з допомогою усвідомлення. Вчені довели переваги медитації для жінок середнього віку.

Як повідомляв Знай. ua, Супрун дала поради чоловікам з гумором "нижче пояса". У Моз взялися за чоловіче "гідність".

Знай. ua писав, що побережіть нирки: чому не можна пити газовані напої. Вживання солодких газованих вод під час занять спортом у жарку погоду провокує захворювання нирок.