Американські вчені з Флоридського Університету прийшли до висновку, що домогтися активного спалювання зайвих калорій можливо і без виснажливих фізичних навантажень.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських наукових видань.

За інформацією біологів, вживання сиру перед сном може запустити в організмі природний механізм спалювання жирових клітин. Вчені заявили, що вживання невеликої порції сиру за 30–60 хвилин до сну призводить до "перезавантаження" добового циклу обміну речовин і відновлює м'язовий тонус, як після тренувань так і в тому випадку, якщо людина веде дуже активний спосіб життя.

дівчина тренування
дівчина тренування

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У всьому винен складний білок казеїн, надходження якого з сиру нормалізує обмін речовин в організмі. Крім того, казеїн активує в організмі так званий "режим грубки", при якому організм витрачає майже удвічі більше енергії на переробку їжі, попутно спалюючи ще трохи підшкірного жиру.

сир
сир

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що медики довели, що група крові впливає на імунну систему таким чином, що ризик деяких поширених захворювань може збільшуватися. В залежності від вашої групи крові: I (О), ІІ (А), III (В) або IV (АВ) — ви можете бути схильні до таких захворювань, як порушення роботи серця, рак тощо. Найбільше схильні до цієї хвороби люди, які мають IV групу крові. Особливо це стосується літніх людей — на відміну від інших, вони мали труднощі в навчанні і запам'ятовуванні.

Нагадаємо, вчені вперше надрукували живе серце для трансплантації: справжня революція у світовій медицині.

Як повідомляв Знай.uа ломота, слабкість, температура 37 – все нормально, ви здорові: МJP приголомшив новою заявою.

Також Знай.uа писав, вчені розкрили смертельну небезпеку нічного харчування: ризик неймовірно високий.