Якщо у житті відбувається щось нове — нікому про це не говоріть. Навіть якщо дуже хочеться. Пам'ятайте, що краще тримати язик за зубами, адже все що ви говорите може виступити проти вас самих, і вся проблема в нашій ДНК.

Про це пише "Variat".

Навіть якщо розповісти про себе вам намагається якась інша людина, все одно будьте стриманими і контролюйте свої емоції. Так ви не дозволите співрозмовнику почати маніпулювати собою, виводячи вас з себе. По-перше, ви таким чином лише зміцните свою позицію, а також, не показуючи свої емоції зіб'єте співрозмовника з пантелику.

емоції

Вся суть полягає в тому, щоб вміти вчасно стриматися. Слова і думки однаково сильно впливають на життя людини. ДНК сприймає ці думки так, як вуха сприймають мову. Те ж саме стосується і читання: кожний прочитаний вами рядок впливає на молекули ДНК, тому що останні дуже чутливі як до звукової, так і до зорової інформації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Все що ви говорите, так чи інакше може відбитися у майбутньому на ваших нащадках.

ДНК

Інформація, прочитана в повній тиші, з електромагнітним каналами потрапляє в ядро кожної з клітин людського тіла. При цьому одні тексти стимулюють генетичний апарат, а інші — шкодять йому.

Слова молитви пробуджують наш потенціал, активуючи ресурси генетичного апарату. Усі прокльони та негатив заважають нормальному розвитку організму та накопичуються на клітинному рівні.

ДНК людини

ДНК гостро реагує на думки людини і те, що вона читає: все це відкладається в генетичному матеріалі, так чи інакше, змінюючи весь звичний образ життя на клітинному рівні. Деякі слова здатні спровокувати ризик раку, а інші — привести до зцілення.

Ваші думки матеріалізуються. Коли ви думаєте, що сильно погладшали, то не дивуйтесь, чому ви продовжуєте набирати вагу. Також можна погіршити ситуацію, говорячи що схудли. Слово "худий" несе негативну енергетику.

Краще говорити "я стала стрункішою", "я досягла..." і вине помітите, як результат наздожене вас.

Також не варто себе накручувати, думаючи, що станеться щось лихе. А ще важливіше — навіть не говоріть про це вголос, адже прислів’я "сказано — зроблено" з'явилось не з нічого.

Тому краще огорність себе оболонкою з добра та позитиву, думаючи лише про гарні речі та бажаючи таке іншим.

Нагадаємо, знайдений череп збив з пантелику вчених, заговорили про слід прибульців.

Як повідомляв портал Знай.ua, дослідники навчились оцінювати ДНК, успадковану від різних давніх популяцій людей.

Також Знай.ua писав про те, що інопланетяни створили гібридів людини і прибульця, мутанти врятують Землю від знищення.