Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розповів, можна пити вагітним жінкам.

Доктор Комаровський

"Запитання. Хочу задати питання про вживання малих доз алкоголю при вагітності. Чи припустимо зрідка випивати кілька ковтків вина, шампанського, чи здатне це завдати шкоди плоду?

Відповідь. Найскладніше для лікаря – це трактування нашими мамами (і взагалі нашими людьми) поняття "зрідка" і "малих доз". Якщо я вам скажу, що зрідка і малу дозу можна, то ви ж будете це зрідка робити раз в день і малою дозою для вас буде 200 грамів, а потім ви будете всім розповідати, що Комаровський вам дозволив випити. Тому я вам відразу скажу, що ні один лікар в здоровому глузді не скаже, що вам хоч скількись там можна. Вам НЕ МОЖНА! Анітрохи. Ніколи. Нічого. Я розумію, що якщо ви на свій день народження, Новий рік приймете всередину 50 грамів сухого вина, то нічого з вами не буде, звичайно ж. Але я не хочу, щоб ви це робили. Коротше, я вам забороняю", - заявив доктор.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще

Раніше ми писали, що відомий і медійний український педіатр Євген Комаровський розповів батькам, як зробити безпечною дитячу кімнату. Так, серед іншого, лікар радить подбати про вікно, щоб воно було безпечним, а на підвіконні щоб нічого не стояло. Також Комаровський розповідає про меблі в дитячій і розетки.

Дитяча кімната

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.