Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на питання про те, як правильно загартовувати горло у дітей.

Доктор Комаровський

"Сьогодні поговоримо про загартовування горла. Від Боженьки, від природи або від еволюції горло вашої дитини холоду не боїться, але зрозуміло, що якщо завжди було тепле, а зараз стане холодне, то будуть проблеми. Тому насамперед загартовування горла починаємо з того, що даємо дитині напої виключно кімнатної температури, тобто не гріємо. Після цього підключаємо напої з холодильника, привчаємо дитину до того, що це холодне потрібно спочатку потримати в роті, а потім проковтнути. А ось вже після того, як дитина може спокійно пити холодну воду з холодильника, починаємо екстремальні процедури. Для цього купуємо морозиво і їмо його по чайній ложці три рази на день, збільшуючи дози, і зрештою можемо з'їсти аж цілу порцію. Найголовніше не припиняти, коли дитина захворіє", - розповів Комаровський.

Раніше ми писали, що відомий і медійний український педіатр Євген Комаровський розповів батькам, як зробити безпечною дитячу кімнату. Так, серед іншого, лікар радить подбати про вікно, щоб воно було безпечним для дитини в її кімнаті, а на підвіконні щоб нічого не стояло, оскільки рано чи пізно це впаде комусь на голову. Також Комаровський розповідає про укріплення меблів в дитячій кімнаті і безпеку розеток.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.