В Європі майже кожен третій чоловік страждає від ожиріння. Лікарі довго шукали і таки знайшли причину такому масовому явищу.

Дослідження та спостереження показали, що за останні півтора десятка років майже в тричі збільшилася кількість чоловіків, які мають ожиріння. У даний час відсоток огрядних чоловіків досягає 29%.

ожиріння у чоловіків

На це звісно ж впливають наші харчові звички. Втім не їжею єдиною.

Як виявляється, формуються такі звички ще у дитинстві у дитинстві і батькам необхідно стежити за здоров'ям школярів та прищеплювати їм здоровий спосіб життя.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наукові розробки показують, що якщо в дитинстві є зайва вага, то і в 45 років цей чоловік точно буде з зайвими кілограми, а на додачу ще й гіпертонія та букет інших проблем зі здоров'ям.

ожиріння у дітей

Справа у тому, що головною проблемою щодо харчування сучасних людей, є те, що в їжі як правило надлишок жиру, вуглеводів, а от білок в дефіциті.

Дивіться: Ці продукти ідеально підходять для дієтичного харчування

Нагадаємо, напіврідка дієта — відмінний вибір для тих, хто хоче швидко і ефективно схуднути. Адже завдяки їй можна скинути 2 кілограми за два дні.

Як повідомляв портал Знай.ua, ці смачні продукти допоможуть скинути зайве.

Також Знай.ua писав про те, що є спосіб схуднути без спорту.

Важливо підібрати правильне харчування, це допоможе не виснажувати себе надмірними тренуваннями.