Секс з чоловіком, якому 20 років і 40 років – це два різних види інтиму. З роками змінюється не лише тіло, а й відчуття, сприйняття.

Психологи пояснили, як змінюється чоловіча сексуальність з віком. Чому віддають перевагу молоді хлопці та зрілі чоловіки?

https://www.youtube.com/watch?v=Imju6kUWOnw

20 років

У 20 років тестостерон б'є ключем, тому в цьому віці організм молодої людини потребує більше інтиму, крім того, хлопець готовий на будь-які експерименти. Оскільки тут має місце не якість, а кількість, то і до партнерок 20-річні практично не вибагливі і присутня велика частка егоїзму в ліжку.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

молода пара

30 років

В 30 років чоловіки стають більш розбірливими у сексі. Вони не кидаються в обійми та не розсипають поцілунками першій ліпшій. Кількість зв'язків змінюється їх якістю.

Чоловік готовий до експериментів в ліжку, він хоче отримувати нові емоції, але також йому хочеться якесь сталість. За статистикою, пік сексуальної активності чоловіка - 30-37 років. Для нього в пріоритеті не лише задоволення власних птреб, а й задоволення сексуальних побажать своєї партнерки.

40 років

40 років - це початок складної кризи для практично будь-якого чоловіка. І ось тут у нього часто трапляються коханки, тому що він хоче експериментувати та випробовувати все нове, як в 20 років, а от дружина - ні. Тут і виникають зради. Йому все так само важливо його якість, а не кількість. Чоловіки цього віку чудово знаються на фізіології жінки, вони вміють їх задовольнити, тому секс з ними стає максимально приємним. Також чоловіки намагаються за допомогою стетевих зв'язків підвищити свою самооцінку.

50 +

Багато хто вважають, що чоловікам старше 50 років секс не цікавий. Це не правда. Так, рівень тесторену знижується з віком. Але секс їм все ще цікавий. Більше питань до потенції. Але еректильна дисфункція ніяк не пов'язана з гормонами – це наслідок проблем зі здоров'ям і психологічних проблем.

Тому в цьому віці потрібно більше уваги присвятити своєму здоров'ю та продовжуватися насолоджуватися відчуттями у ліжку.

зріла пара

Нагадаємо, який вид спорту подарує вам богатирське здоров'я.

Як повідомляв портал Знай.ua, лікарі порадили природний рецепт для чоловічого здоровя.

Також Знай.ua писав про те, що більше про довголіття і якість життя можна дізнатися в спецпроекті "Знай про свою здоров'я".