Відомий український педіатр-телеведучий Євген Комаровський прославився на всю країну завдяки виходу на екран його авторської програми "Школа доктора Комаровського". Також лікар є активним користувачем соцмереж, де також активно роздає поради батькам. В цей раз у своєму Instagram Комаровський розповів, коли і яким дітям можна давати солодощі.

Так, за словами педіатра, зовсім позбавляти діток цукерок та інших десертів не варто, адже "у житті не так багато задоволень, щоб позбавляти дитину змалку всього того, що їй подобається". "Перше, що треба робити, коли дитина випрошує солодощі, це подивитися на дитячу попу. Якщо попа велика, якщо зі спини видно щоки, то зайві солодощі такій дитині точно не потрібні. Якщо дитина бадьора, активна, якщо у неї, як говориться: "шило в попі", ви, звичайно, можете давати дитині солодощі", - каже лікар. Крім того, він зазначив, що є і корисні солодощі, наприклад, сухофрукти.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.