Служба безпеки України викрила канал виведення до Російської Федерації понад 10 мільйонів гривень, які привласнив Олександр Янукович. Про це йдеться у повідомленні відомства.

Правоохоронці поінформували, що для виведення валюти за кордон одна з компаній холдингу "МАКО" фіктивно придбала обладнання в Російській Федерації. Воно начебто мало імпортуватися на територію, яка на час фінансової махінації вже не була підконтрольною українській владі.

Читайте також: Кабмін схвалив нові санкції проти Росії

Для накладення арешту на банківські рахунки підприємств, що задіяні у протиправній схемі, Служба безпеки України повідомила Генеральну прокуратуру для використання цих матеріалів у досудовому розслідуванні кримінального провадження за підозрою Януковича.

Нагадаємо, на рахунках оточення екс-президента України Віктора Януковича в різних банках країн Євросоюзу вже заблоковано 280 мільйонів доларів США.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще