Дві доньки виконуючого обов'язки голови Департаменту ДАІ Олександра Єршова – Дарина та Анастасія похвалилися в інтернерті своїм шикарним життям.

Дівчата багато подорожують по світу та їздять на елітних автівках. Старша донька Єршова – Дарина виклала у своєму Інстаграмі фото з приватної вечірки в одному з елітних клубів у Каннах. На вечірці вона фотографується з Періс Хілтон.

Молодша донька Анастасія продемонструвала у своєму Інстаграмі автомобіль "Ренж Ровер", який їй подарували рідні на 18-річчя.

В мережі "ВКонтакті" дівчата виставляють фотографії з своїх мандрівок – фотографуються в Сен-Тропе, Цюриху, Маямі та на острові Самуі.

На Анастасію зареєстрована автівка "Порш Каєн", Дарина має "Ренж Ровер", дружина Олександра Єршова, Олена їздить на автомобілі "Лексус", на самого в.о. керівника депертаменту ДАІ - "Тойота Ленд Крузер".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У декларації Олександр Єршов вказав, що отримує на своїй посаді 12 тисяч гривень зарплатні. Його старша донька Дарина має власну дизайнерську студію.

Журналісти "Радіо Свобода" у своєму розслідуванні стверджують, що Єршов має цілий автопарк дорогих автомобілів та триповерховий будинок під Києвом, який належить його дружині. Причому, всі авто мають номери, які зареєстровані на інших людей.

Міністр Арсен Аваков призначив Олександра Єршова на посаду в.о. голови ДАІ МВС 4 квітня 2015 року. До цього Єршов був заступником керівника цього ж департаменту Анатолія Сіренка. Останній пішов з посади через скандал з керівництвом Київського ДАІ, у кабінетах якого знайшли гроші та коштовності.